Verantwoord afslanken dankzij vetverbranding.

Slanker dankzij de shakes, soepen, pap en repen van het Cambridge Weight Plan 500

Bij het Cambridge Weight Plan 500 worden alle dagelijkse maaltijden vervangen door een van de producten uit het Cambridge 500-assortiment. Dat bestaat uit shakes , soepen, pap en maaltijdrepen. Naast deze producten wordt gevraagd om per dag 2,5 liter te drinken (bij voorkeur water, maar koffie of (kruiden)thee met mate mag ook). In totaal krijgt u per dag 500 kilocalorieën binnen. De basis voor het afslanken is een beperking van de koolhydraten, in combinatie met voldoende eiwitten. Cambridge 500 brengt uw lichaam na drie dagen in milde ketose: een vetverbranding die het hongergevoel opheft.

Tussenweek

Als u dit regime drie weken heeft gevolgd bent u toe aan een tussenweek. Tijdens deze week mag u dagelijks naast de Cambridge 500-producten een lichte maaltijd nuttigen zonder koolhydraten. Denk hierbij aan kip of vis met groente of salade. Zo blijven de darmen actief en blijft de ketose in gang.

Tijdens het intakegesprek leggen wij dit alles nog eens uitgebreid aan u uit. Meld u aan voor zo’n gesprek via het contactformulier op de website of door te bellen met 085-2081623. Verantwoord afslanken met het Cambridge Weight Plan 500 is ook voor u binnen handbereik.