Kilo’s kwijtraken dankzij soepen, shakes, pap en repen.

Ontdek het Cambridge Weight Plan bij La Pemeda in Zwolle

Het Cambridge Weight Plan komt oorspronkelijk uit Engeland en is ontwikkeld door dr. Alan Howard. Hij heeft er zijn levenswerk van gemaakt om de ideale methode voor gewichtsvermindering te ontdekken.
De 3 belangrijkste kenmerken van het Cambridge Weight Plan zijn:

• Er is een opvallend gewichtsverlies mee te bereiken.
• Het is veilig en heeft geen nadelige gevolgen voor de gezondheid.
• De formule is makkelijk te accepteren dankzij het gemak en de variatie in smaken.

Het programma is op diverse manieren te volgen. La Pemeda adviseert u daarbij. Uw persoonlijk consulent Petra Workel is hiertoe opgeleid en is bovendien ervaringsdeskundige: ze raakte met het programma Cambridge Weight Plan 500 maar liefst 28 kilo kwijt. Samen met haar bekijkt u welke aanpak het beste past bij uw leefsituatie, medicijngebruik en lichamelijke conditie. Er zijn twee programma’s, beide gebaseerd op maaltijd vervangende soepen, shakes, pap en repen:

• Cambridge Weight Plan 500
• Cambridge Weight Plan 800

Vrijblijvend intakegesprek en gratis begeleiding

Afvallen is niet altijd zonder gevaren. U begint altijd met een vrijblijvend intakegesprek, waarin duidelijk uitgelegd wordt wat het plan inhoudt en wat u wel en niet mag. Bij medicijngebruik wordt u gevraagd om een attest van de huisarts, om aan te geven dat hij op de hoogte is van het feit dat u het Cambridge Weight Plan gaat volgen. Eventueel kan hij medicatie daarop aanpassen als dat nodig is.

Als u na het intakegesprek besluit om te beginnen, dan zal de verdere begeleiding geheel gratis zijn tot het einde van het programma.

Heeft u vragen over het Cambridge Weight Plan of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Maak dan gebruik van het contactformulier op de website of bel 085-2081623. Dan komt uw streefgewicht weer een stapje dichterbij.