Laat ze aanbrengen en onderhouden door salon La Pemeda in Zwolle.

Sprekende ogen dankzij wimperextensions

Sinds 2015 kunt u bij La Pemeda in Zwolle wimperextensions laten aanbrengen en onderhouden. Met lange, volle wimpers lijken uw ogen groter. Ze openen uw gezicht en versterken uw uitstraling. Bovendien bespaart u veel tijd, omdat u niet dagelijks aan de slag hoeft te gaan met een wimperkrultang en mascara.

Een mooi, natuurlijk effect

Wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale lijm, die beslist niet schadelijk is voor de natuurlijke wimper. Bij La Pemeda worden hiervoor extensions met C- of D-krul gebruikt, waardoor de wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. Dit geeft een natuurlijk effect. Het aanbrengen van de extensions duurt, afhankelijk van de natuurlijke wimpers, tussen de 90 en 150 minuten. Bijvullen duurt 60 tot 90 minuten. De extensions zijn zeer zacht, gewichtloos en mooi van krul:

• Silk Lashes: deze zijn zacht, mooi zwart, hebben een mooie glans en zijn licht van gewicht.
• Flat Cashmere Lashes: nog zachter en intenser zwart, met een heel mooie glans. Deze wimpers zijn breder aan de onderkant, waardoor ze beter hechten aan de eigen wimpers.

Houdbaarheid van de wimperextensions

Natuurlijke wimpers hebben een groeicyclus. Ze vernieuwen zich namelijk 1x per anderhalve maand. Extensions gaan in principe net zo lang mee, alleen vallen ze soms wat sneller uit door dagelijkse bezigheden of bijvoorbeeld door onbewust in de ogen wrijven tijdens de slaap. Om mooie en volle wimpers te behouden, is het raadzaam om ze regelmatig bij te laten vullen. Gemiddeld zou dat om de 2 á 3 weken, soms 4 weken moeten gebeuren. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen ze niet bij te laten vullen, bijvoorbeeld als u eenmalig wimperextensions laat zetten voor een bruiloft of vakantie.

Wilt u meer weten over wimperextensions? Stel dan uw vraag via het contactformulier op de website of bel 085-2081623. La Pemeda staat voor u klaar en heet u van harte welkom in Zwolle!